nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

AUTO- EN BEDRIJFSWAGEN

 
Een startaccu moet altijd zijn volledige capaciteit kunnen inzetten als de motor daar om vraagt. Een veel voorkomende oorzaak van (directe) uitval is de ouderdom. Na maximaal vijf jaar kan je door inwendige slijtage niet meer vertrouwen op de accu.

Laat daarom tijdig de accu controleren en wacht niet totdat het te laat is. Wij controleren de accu en het electrische systeem van het voertuig - onder belasting - en doen dit als geen ander, het is immers ons dagelijks werk en specialisme.
De prijzen zijn scherp en het assortiment is groot dus voor iedere beurs is er bij ons een accu te vinden. 

Wil je vooraf weten waar je all-in aan toe bent? Houd de kenteken papieren/pas bij de hand, dan gaan wij onze best doen de juiste accu erbij te zoeken. Door de diversiteit van de gebruikte eerste montage accu's door autofabrikanten is dit op afstand niet altijd mogelijk. Bel voor vragen of opgave met 078-6812168.

BEROEPS- EN PLEZIERVAART


Ondervind je startproblemen met de accu's van de hoofdmotor, het aggregaat, of met de verlichtingsaccu's cq traktiebatterijen en bemerk je dusdanige capaciteitsverlies? The Strong Accuverkoop is een vaste bezoeker in de beroeps- en jachthavens die liggen binnen een straal ca. 25 Km. van onze vestiging. Door onze decennia lange ervaring en opgedane kennis in deze sector ben je bij ons op het juiste adres voor het beste set nieuwe accu's.  

Wij kunnen je helpen met de montage van een nieuw set start- en/of verlichtingsaccu's of traktiebatterijen. Vele handen maken immers het zware karwei tot licht werk. De servicewagen heeft alle benodigde werktuigen en onderdelen aan "boord" voor een vlotte plaatsing. Dus niet alleen tot aan de loopplank maar tot in de accubak. Vraag naar de voorwaarden. De oude accu's worden direct afgevoerd en verder milieu vriendelijk verwerkt. 

Wij zeggen daarom ook altijd; als "De Sterke" van boord is, pas dan gaat het goed!